hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

március 7, 2024

Lakotár Hanna szép taktikai győzelemmel nyitott a kvalifikációs tornán

Lakotár Hanna sikerrel kezdte az Olaszországban zajló első világkvalifikációs tornát, amely a második kvótaszerző esemény az Európa Játékokat követően. Hanna bejutott a legjobb tizenhat közé taktikai sikerével és két lépésre van az olimpiai kvótától. Lakotár Hanna egy nagyon súlyos sérülésből a tervezettnél sokkal korábban tért vissza, és már novemberben kesztyűs edzéseket végezhetett. Hannának öt napot...
Read More

Szűcs Szabinának nem sikerült a továbbjutás.

A Busto Arsizioban zajló ökölvívó olimpiai világkvalifikációs torna ötödik versenynapján az 57 kilós Szűcs Szabina idő előtti verséget szenvedett a cseh Lucie Sedlackovától így nem sikerült bejutnia a legjobb 16 közé. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Lakotár Hanna továbbjutott

A Busto Arsizioban zajló ökölvívó olimpiai világkvalifikációs torna ötödik napján az 54 kilogrammos Lakotár Hanna pontozással legyőzte a görög Koutsogeorgopoulout és ezzel bejutott a legjobb 16 közé! Gratulálunk Hanna! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Lakotár Hannának és Szűcs Szabinának az olimpiai világkvalifikációs torna ötödik versenynapján!

Délutáni program, kezdés – 15:30 óra A – Ring: 4. pár, női 57kg, a legjobb 16 közé jutásért Szűcs Szabina – Lucie Sedlackova (cseh) B – Ring: 2.pár, női 54kg, a legjobb 16 közé jutásért Lakotár Hanna – Aikaterini Koutsogeorgopoulou (görög) Hajrá magyar ökölvívás!
Read More