hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

március 10, 2024

Akilov már csak egy lépésre van az olimpiai kvótától!

z Olaszországban zajló első világkvalifikációs tornán hét versenynapot követően már csak Akilov Pylyp maradt versenyben, de ő a mai napon is győzött, így már csak egy lépésre van az olimpiai kvótától. Akilov a brit Taylor Bevan és az osztrák Lucky Aimufua legyőzésével jutott be a legjobb tizenhat közé és egy olyan ellenfél várt rá, akitől...
Read More

Akilov ismét nyert és egy meccsre van az olimpiától

A Busto Arsizióban zajló ökölvívó olimpiai világkvalifikációs torna vasárnapi versenynapján a 80 kilogrammos Akilov Pyly remek bunyóval magabiztos pontozásos győzelmet aratott a norvég Gedminas ellen és ezzel bejutott a legjob nyolc közé! Akilov a következő mérkőzésén holnap a holland Gradus Kraus ellen már az olimpiai kvótáért bokszol! Gratulálunk Pylyp! Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Élő közvetítés – Olimpiai világkvalifikációs torna, 8. nap

2024 Boxing 1st World Qualification Tournament – Busto Arsizio, Italy (olympics.com) Délutáni program, kezdés – 13:00 óra B – Ring: 11. Pár, férfi 80 kg, a legjobb 8 közé jutásért Akilov Pylyp – Mindaugas Gedminas (norvég) Hajrá magyar ökölvívás!
Read More

Szurkoljunk együtt Akilov Pylypnek az olimpiai világkvalifikációs torna vasárnapi versenynapján!

Délutáni program, kezdés – 13:00 óra B – Ring: 11. Pár, férfi 80 kg, a legjobb 8 közé jutásért Akilov Pylyp – Mindaugas Gedminas (norvég) Hajrá magyar ökölvívás!
Read More