hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség február 8. és 12. között immár 65. alkalommal rendezi meg Európa egyik legnagyobb amatőr ökölvívótornáját

Tisztelt Sportbarátok!

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség február 8. és 12. között immár 65. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Bocskai István Emlékversenyt, Európa egyik legnagyobb amatőr ökölvívótornáját.

A lelkes regionális versenynek induló kezdeményezés az 1990-es évekre a kontinens eliteseményévé nőtte ki magát, nincs olyan bokszhatalom, amelyik a hosszú évtizedek alatt ne képviseltette volna magát a debreceni szorítóban.

Olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sora húzott kesztyűt a cívisvárosban, és reményeink szerint így lesz ez az idén is. Mellettük pedig a legjobb magyarok is ringbe lépnek, hiszen a Bocskai a legjelentősebb hazai felmérők egyike a soros világversenyek, 2021-ben például a tavalyról elhalasztott olimpiai selejtezőtornák előtt.

Egy éve ilyenkor még nem sejthettük, hogy milyen világ köszönt ránk, az idén azonban a koronavírus-járvány újabb hulláma közepette sem vetődött fel, hogy ne rendezzük meg a Bocskai István Emlékversenyt. A MÖSZ természetesen mindenek felett ügyel a biztonságra, a résztvevők egészségére, az ökölvívók, az edzők, a sportvezetők és a mérkőzésvezetői-pontozói kar tagjai megkülönböztetett bánásmódban részesülnek majd a 65. Bocskai István Emlékverseny alatt.

Nagyszerű csatákat, emlékezetes debreceni napokat kívánok vendégeinknek!

Üdvözlettel:

dr. Bajkai István

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke

Közelgő események