hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Hámori Luca – Minden tőlem telhetőt megtettem, így izgatottan várom az U22-es Eb rajtját

Hámori Luca korábban junior és ifjúsági Európa-bajnokságokon rendre érmeket gyűjtött, így élete első U22-es nemzetközi versenyén is egyértelmű számára a cél. A magyar női ökölvívás nagy ígérete jelentős rutinnal rendelkezik, sok ellenfelét ismeri, a felkészülése is rendben sikerült.

A jelenlegi felnőtt magyar bajnok a Bocskai emlékversenyen bronzéremmel zárt, és remek bokszot mutatott be. A 20 esztendős Luca ezúttal nem a váltósúlyban (69kg) szerepel, mint a korábbi versenyeken, hanem eggyel lejjebb, a 64kg-ban próbál szerencsét az U22-es Európa-bajnokságon.

„A felkészülésem az U22-es Európa-bajnokságra a terveknek megfelelően sikerült, a formám jó. Két hetet töltöttem a válogatott csapattal a tatai edzőtáborban. Úgy gondolom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, így már nagyon izgatottan várom a verseny kezdetét.

Ezen az U22-es versenyen is szeretnék természetesen a lehető legjobban teljesíteni. Az elvárásaim önmagammal szemben nagyon magasak, úgy érzem, képes lehetek a dobogóra, vagy annak a legfelső fokára is eljutni Rosetóban. Mindent meg fogok tenni ennek érdekében, és azért, hogy magamhoz képest a legjobb teljesítményt nyújtsam az Európa-bajnokságon,” mondta a kőszegi Hámori Luca a felkészülését követően.

Közelgő események