hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Gálos Roland – Köszönöm mindenkinek, aki otthonról szurkolt nekem

Sajnos gyorsan véget ért Gálos Roland számára az olimpia Tokióban, a kazah Szerik Temirzsanov ellennem sikerült a legjobb tizenhat közé jutnia. A mérkőzésen bordatörést szenvedett Roli, de ennek ellenére hősiesen bevállalta a harmadik menetet az erős kazah ökölvívó ellen. Az orvosi vizsgálatokat követően nyilatkozott a mai napról, mit, hogyan élt meg Tokióban.

 „Sajnos nem úgy jött ki az egész, ahogy apával megbeszéltük ezen a mai mérkőzésen. Próbáltam mindent megtenni, de nagyon ügyes és technikás volt a kazah. Amikor kijöttem a második menetből pihenőre, mondtam apának, hogy eltört a bordám, de semmiképpen se adjuk fel. Kimentem a harmadik menetre, és próbáltam ott is mindent megtenni Temirzsanov ellen.

A vereség ellenére igyekszem pozitív lenni, mert a legtöbb sportoló életében nem sokszor adatik meg, hogy eljusson egy olimpiára. Ennek próbálok örülni, és szeretném megköszönni mindenkinek, aki otthonról szurkolt nekem. Szeretném megköszönni a feleségemnek is az elmúlt időszakot, valamint hogy mindig velem van, és sok erőt, energiát ad nekem.

Több orvosi vizsgálaton voltam a mai napon, egy bordám tört el, de szerencsére viszonylag jobb helyen. Ha el is mozdulna, nem szúrhat át egy belső szervet sem. A bordatörés sajnos lassan gyógyul, ezzel tisztában vagyok,” foglalta össze a mai nap eseményeit fájdalmasan Gálos Roland.

Közelgő események