hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A mai a felnőtt férfi országos bajnokság utolsó regisztrációs napja

A hétvégi online edzőképzést követően a jövő hét csúcseseménye a 98. felnőtt országos bajnokság lesz, amelyre ismét Győrött kerül sor egy fantasztikus, és minden igényt kielégítő helyszínen. A nevezési határidő a felnőtt férfi országos bajnokságra december 9-e, azaz a mai nap, így megkérünk minden tagszervezetet, amely még nem nevezett, hogy a még ma regisztráljon az év egyik legfontosabb eseményére.

A felnőtt országos bajnokságra december 15-e és 18-a között kerül sor, az esemény legendánk, a háromszoros olimpiai bajnok Papp László nevét viseli. A döntőket december 18-án 15 órától követhetik nyomon a sportág szerelmesei, és első alkalommal a magyar bajnokság történetében 13 súlycsoportban avatnak bajnokot. A cirkálósúly (86kg) korábban még sohasem szerepelt a bajnokság közel száz éves történetében, így az első bajnokot jövő héten, szombaton avathatjuk.

A bajnokság rendezője a Győri Gladiátor Sportegyesület, valamint a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, helyszíne pedig az Olimpiai Sportpark, akárcsak 2020-ban. A magyar ökölvívás krémje már jelezte részvételét a felnőtt országos bajnokságon, és több súlycsoportban rendkívül izgalmas csatákra lehet számítani.

A versenyen súlycsoportonként maximum 16-16 ökölvívó indulhat a négynapon lebonyolítási rendszer miatt, a bajnokság hagyományaihoz híven. A felnőtt bajnokságon az 1981 valamint a 2003 között született ökölvívók vehetnek részt, így az utolsó éves ifjúságiak megmutathatják, az elit mezőnyben mire képesek jelenleg az idősebbekkel szemben.

Közelgő események