hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Dudek Beáta – Jól ment a kesztyűzés a brazilokkal a Bocskai rajtja előtt

Dudek Beáta Győrött készült a brazil válogatottal az elmúlt napokban, és jól sikerültek a kesztyűzései a minőségi riválisokkal szemben. Elmondása szerint is sokat tanult az ellenfelektől, és nagyon várja a magyar válogatott tagjaival egyetemben a Bocskai István emlékverseny rajtját.

Dudek Bea a 2019-es esztendőben tért haza Hollandiából, ahol szintén többszörös nemzeti bajnoknak vallhatja magát. Magyarországon 2020-ban, és 2021-ben is országos bajnoki címeket szerzett, és nagyon várja, hogy egy nagy tornán is képviselhesse hazánkat. Ehhez első körben a Bocskai emlékversenyen szeretne maradandót alkotni, hogy legyen esélye a csapatba kerülésre.

„A felkészülésem a Bocskaira nagyon jól halad, úgy érzem, hogy jó erőben, és egészségben vagyok. Múlt héten edzőtáborban voltam a válogatottal Győrött, ahol a brazilokkal tudtunk készülni. Nagyon erős, és rutinos csapat, akiktől sokat lehetett tanulni. Nagy öröm volt számomra, hogy egy ilyen csapattal tudtunk készülni, mint a brazilok.

Sok tapasztalat van mögöttük, amelyet mi is hasznosíthatunk, és csiszolhatjuk magunkat. Tudtam kesztyűzni is velük, de én leginkább Caroline De Almeidával gyakoroltam, hiszen ő pontosan az én súlyomban szerepel. Fordított alapállású versenyző, így más taktikát kellett használnom ellene az éles kesztyűzésen, de meg tudtam oldani ezt a feladatot. Régi Dani figyelt minket, és pozitív visszajelzéseket kaptam tőle, de természetesen egy éles mérkőzés teljesen más.

Otthonról dolgozom Miskolcról, így a hétköznapi edzéseket a Hell Fight Club vezetőedzőjével, Siroki Norberttel és csapatával végzem. A klubok közötti remek kommunikáció, és csapatmunka ezt lehetővé teszi szerencsére. Mellettük Ráth Miki és Régi Dani segíti folyamatosan a felkészülésem.

A súlyom az ünnepeket követően kicsit nehezebb volt hozni, de most már azzal sincs baj, mert ezen a héten már 52kg vagyok a terveknek megfelelően. A Bocskain erős mezőnyre számítok, de kihozom magamból a legjobbat, érmet mindenképp szeretnék, és minél fényesebbet természetesen,” nyilatkozta Dudek Beáta a Bocskai felkészülésről.

Közelgő események