hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Takács Deze Péter – Fantasztikus volt a Gyergyó Openen dolgozni és a ringből bemutatni minden ökölvívót

Az első alkalommal megrendezett Gyergyó Open nemcsak egy kiváló nemzetközi verseny volt, amelyen a magyar csapat sikeresen szerepelt, de a hangulat is fantasztikus volt. Ezt a magyar ökölvívás állandó hangja, Takács „Deze” Péter biztosította, akit első alkalommal kértek fel, hogy ring szpíkerként külföldön dolgozzon.

Huszár Árpád az erdélyi Godako Ökölvívó Akadémia szíve és lelke, a magyar szakembert kérte fel, hogy az eseményből igazi show legyen. Takács Peti az elmúlt években nemcsak az összes magyar bajnokságon dolgozott szpíkerként, de minden hazánkban megrendezett nemzetközi eseményen is, így a Bocskaikon, Bornemisszákon, valamint a 2018-as budapesti ifjúsági világbajnokságon is.

A Gyergyó Open összesen hét aranyérmet hozott a serdülő és a junior csapatnak, de minden külföldi ország kiemelte a kiváló hangulatot, a fantasztikus atmoszférát, amelyet Deze garantált a versenyen. Nemcsak bemutatta a sportolókat, de a bokszszerető helyi közönséget is bevonta, így a Gyergyó Open sikereinek egyik fő kovácsa lett a mai napon születésnapját ünneplő kiváló szakember.

„Nagy várakozással indultam neki a versenynek, mert ez volt az első olyan verseny, amelyet Magyarországon kívül rendeztek, és felkértek rá, hogy dolgozzak. Számomra ez hatalmas megtiszteltetés. Nagyon sokat hallottam Erdélyről, a székely emberekről, a vendégszeretetükről, és a csodálatos szívükről. Minden egyes szó igaz, csodálatos emberek között dolgozhattam, és fantasztikus volt a szervezés, öröm volt minden egyes pillanata.

Félelmetes volt magyar emberként 500km-re a határtól magyarul beszélő emberek között egy kiemelt nemzetközi versenyen dolgozni. A serdülő és a junior gyerekek mindent megtettek azért, hogy úgy érezhessük, egy kis világbajnokságon dolgozunk. Még a technikailag gyengébb mérkőzéseken is akkora szívvel bokszoltak a gyerekek, hogy minden egyes meccset emlékezetessé tettek.

Tizenhárom nemzet több mint kétszáz versenyzője hat napon keresztül olyan szintet produkált, hogy sokan megjegyezték, ez egy világbajnoki színvonal. Teljesen igazuk volt. Ez a Gyergyó Open valóban az ökölvívás igazi reklámja volt világbajnoki szinten, egy fantasztikus csarnokban, remek emberek között.

Huszár úr nagyon sokat segített nekem a versenyen, hiszen ő vitte a ceremónia és az éremátadó egy részét. Az éremátadóknál engem ért az a megtiszteltetés, hogy bemutathattam az arany-, ezüst-, illetve bronzérmeseket. Ketten együtt nagyon jól dolgoztunk össze, a helyiek is érzékelték, hogy két különböző stílust fedtünk le. A magyarországi eseményekre is hasonló stílusban tervezem a jövőbeli munkát, ezt a kint alkalmazottat szeretném idehaza is bevezetni, hogy még profibb legyen az esemény. A ringből hívtam be a versenyzőket, és a ringben hirdettem eredményt, így hatalmas élmény volt nemcsak nekem, de úgy érzem az ökölvívóknak is. Mindenkit igyekeztem biztatni, jó szavakkal a ringbe engedni, felpaprikázni a hangulatot, és nagyon élveztem minden momentumát ennek az eseménynek,” nyilatkozta a mai napon születésnapját ünneplő Takács Péter.

Közelgő események