hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Mezővári Kinga: Köszönöm klubomnak, hogy ismét magyar bajnok lehettem

Mezővári Kinga már 2014-ben szerepet kapott ifjúságiként a magyar válogatottban, akkor mindössze 17 esztendősen. Karrierje sok kihíváson ment keresztül, de a miskolci magyar bajnokságon ismét bizonyította, hogy ő a legjobb Magyarországon nemcsak címet védett, de határozott bokszot mutatott be.

A könnyűsúlyban (60kg) Pribojszki Kata visszavonulását követően Mezővári Kinga többször bizonyította, hogy megérett a nemzetközi feladatok megoldására is, annak ellenére, hogy munka, és sok egyéb kötelező feladat mellett tud bokszolni. Legyőzte a fiatalokat Miskolcon, és várja a következő kihívásokat, mint amilyen a Bocskai emlékverseny lesz.

A magyar bajnokság hangulata szerintem rendben volt, tetszett a szervezés is. Mint, ahogy a korábbi években is megszokhattuk, megvolt a hagyományos menetrend, amelyhez a szervezők tartották magukat. Az ellenfeleimet már ismertem, számoltunk azzal, hogy mindenki fejlődik és a bajnoki címért megy Miskolcra.

Őszintén szólva nem nagyon szeretek szerepelni,. Bízom benne, hogy az újabb magyar bajnoki címvédéssel felfigyelnek rám egy kicsit jobban, és megkapom a bizalmat minden szinten. Mindent megteszek ezért.

Ezúton is szeretném megköszönni a Kőbánya SC csapatának, hogy leigazoltak, mert erre nagyon nagy szükségem volt a fejlődésem érdekében. A lehető legjobbkor tudtam klubot váltani, ezt bizonyítja az is, hogy ismét magyar bajnok lehettem Miskolcon. Jó formában éreztem magam, a felkészülés is jól sikerült a munka okozta fáradtság ellenére.

Van hová fejlődnöm, azon dolgozunk, hogy a hibáimat kijavítsuk, és az időbeosztásom is nagyon sűrű. Jelenleg kormánytisztviselőként dolgozom, így nem egyszerű összeegyeztetni a versenyzést, az edzéseket, de igyekszem mindenből a legjobbat kihozni természetesen.

Sajnos kétszer idén nemet kellett mondanom a munkahelyi elfoglaltságaim miatt edzőtáborra, és külföldi versenyre, amely miatt nem éreztem jól magam a bőrömben. Bízom benne, hogy kapok lehetőséget majd a jövőben, és mindent össze tudok majd egyeztetni, tanulom az időmenedzsmentet. Most lesz egy kis pihenés, visszatérés a szokásos mindennapokba, aztán beindul a teljes felkészülés a 2023-as Bocskai emlékversenyre. Ahogy tavaly is nyilatkoztam, igyekszem majd a lehető legjobbat kihozni a következő évemben is” foglalta össze tapasztalatait, céljait Mezővári Kinga. 

Közelgő események