hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Tatai napok, vegyes programok

A litvánokkal közös sokadik edzésre a tatai edzőtáborba látogatott kedden délután Kurtucz Csaba elnök úr és Tóth Zsuzsanna főtitkár. És most sem érkeztek üres kézzel, ismét vitaminokat és táplálékkiegészítőket hoztak a csapatnak a Biotech jóvoltából. A szövetségi kapitány meghívására pedig az edzőtáborba látogatott Juhász Roland, a MÖSZ bírói bizottságának elnöke, hogy előadást tartson a felnőtt keret tagjai számára. A prezentáción a jelenleg érvényben lévő szabályok és a nem hétköznapi esetek volt a téma.

„Örülök, hogy Roland ezt az előadást megtartotta a versenyzők számára, mert több olyan szabály vagy mérkőzéseken előforduló eset is felmerült, amelyek részben még ismeretlenek voltak a versenyzők előtt. Egy-egy ilyen szabállyal összefüggő eset, mint pontozás, intés, sérülés, számolás, stb. elbizonytalaníthatja a versenyzőt, amely miatt akár egy fontos mérkőzés is elmehet.

Mellettem az edzőkollégák és a versenyzők is hasznosnak ítélték meg az előadást. A mai kesztyűzésen nagyon sokan vettek részt, és láttam több jó teljesítményt is. Ez volt az utolsó éles sparring a Bocskai előtt, innentől már csak gyakorló kesztyűzések lesznek.

Egy-két versenyző sajnos lebetegedett, de bízom benne, hogy jövő hétre mindenki rajthoz tud majd állni.” – mondta Bertók Róbert szövetségi kapitány.

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események