hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Szombattól új kubai-francia szakmai előadás lesz elérhető a magyar edzők számára a MET weboldalán

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség edzőképzése az egyik legfontosabb program, amelyet a menedzsment következetesen végig vitt 2022-ben. Most új programmal, szakmai anyaggal bővült a lista, amelyből tovább tudnak építkezni a hazai edzők.

Bertók Róbert szövetségi kapitány csapata januárban a tatai edzőtáborban együtt dolgozott a francia, a svájci, a norvég és a litván válogatottal, de nemcsak közös edzésekre, és kesztyűzésekre került sor, hanem előremutatóan videó anyag is rögzítésre került.

A francia válogatott szövetségi kapitánya, a kubai Luis Mariano Gonzalez egy szakmai előadást tartott a tatai edzőtáborban, amelynek videó anyaga szombattól elérhető lesz minden magyar edző számára is. Luis Mariano Gonzalez Kubában versenyzőként kezdte a pályafutását, majd edzősködött, a franciák pedig 2009-ben csaptak le a neves szakemberre, aki azóta olimpiai-, világbajnoki és Európa-bajnoki címekhez segítette őket.

„Folytatódik a MÖSZ edzőtovábbképzés sorozata, amelynek következő állomásán egy rendkívül érdekes előadás lesz megtekinthető a MET (Magyar Edzők Társasága) weboldalán, azon belül a sportági anyagoknál a MÖSZ oldalon.

Az előadás anyaga a tatai edzőtáborban került felvételre, ahol felkérésre a kubai-francia szövetségi kapitány, Luis Mariano Gonzalez tartott egy edzéssel egybekötött előadást az ökölvívás alapjaival kapcsolatban.

A felvétel mindenki számára február 25-től, azaz szombattól lesz megtekinthető. Az e-learning anyag megtekintésével, majd a feltett kérdések megválaszolásával értékes 10 kreditpont gyűjthető az edzők számára” – adott tájékoztatást Bertók Róbert az új programról.

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események