hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Váradi Sándor aranyérmes a Dracula Openen!

Váradi Sándor nemcsak döntőbe jutott az Aradon zajló ifjúsági és junior tornán, de aranyérmes is lett, első nemzetközi tornagyőzelmét szerezve meg. A junior fiú csapat összesen öt éremmel zárta így a roppant erős nemzetközi tornát.

Váradi a grúz Davit Mhecadze ellen húzott kesztyűt a magabiztos elődöntős győzelmét követően, és igyekezett magához ragadni a kezdeményezést. Riválisa igazi bokszcsaládból származik, és Grúziában nagyon erős az utánpótlásképzés, de Váradi meg tudta oldani ezt a komoly feladatot, így aranyéremmel távozhatott Aradról. A Dracula Open utolsó napján a junior és ifjúsági lányok döntői következnek, sok magyar érdekeltséggel, így bőven lesz kinek drukkolnunk.

„Sanyi kicsit ideges volt, érződött rajta, hogy az első ilyen megmérettetése. Szépen tartotta a távolságot, sokszor sikeresen előzte meg ellenfelét. Jól fogadta az ellenfél próbálkozásait, de a rivális is nagyobb sebességre kapcsolt a második, és a harmadik menetben. Szoros mérkőzés volt, de úgy gondolom, hogy a végén teljesen megérdemelten emelték fel a kezét. Az év első megmérettetése igazán színvonalas volt, mindenki remekül teljesített, de természetesen van mit javítani. A küzdeni akarásunk példamutató volt, és végezetül 11 nyert és 11 vesztett mérkőzéssel zártuk a tornát. Az egy arany-, valamint négy bronzérem a juniorok között remek kezdete volt a szezonnak” – foglalta össze Törteli Ferenc a juniorok aradi teljesítményét.

A magyar csapat ötödik napi eredményei a Dracula Openen

Junior fiúk 75kg: Váradi Sándor – Davit Mhecadze (grúz) 5:0

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események