hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Az olaszországi Assisiben edzőtáborozik a női válogatott ezen a héten

A nyolcfős magyar női válogatott a tatai edzőtábort követően Olaszországban folytatja a megkezdett munkát, a csapat Assisiben gyakorol külföldi csapatokkal. Tatán hét lány gyakorolt Seres Attila vezetésével, ez a csapat most a tavalyi Eb-bronzérmes Nagy Timivel egészült ki az olaszországi felkészülés idejére. A női csapat megérkezett és kiváló edzőpartnerekkel készülhet vasárnapig. Az olasz csapatból az olimpiai bronzérmes Irma Testa, a tokiói olimpikon Giordana Sorrentino, Assunta Canfora, az U22-es Eb-aranyérmes Sirine Charaabi, Rebecca Nicoli, és a vb-negyeddöntős Olena Savchuk is ott van az edzőtáborban, így magyar lányok komoly klasszisok ellen készülhetnek fel a világbajnokságra.

Assisi kiváló hely a felkészülésre, az olasz csapat mellett az angolok, a spanyolok, a belgák, valamint a roppant erős törökök is ott gyakorolnak. A török csapatban ott van az olimpiai-, valamint kétszeres világbajnok Busenaz Surmeneli is, így Hámori Luca a világ egyik legjobbjával kesztyűzhet az elkövetkező napokban.

A női világbajnokságra az indiai fővárosban kerül sor március 14. és 26. között, amely remek lehetőséget ad a felkészülésre az év fő versenyére, az Európa Játékokra.

A női csapat összetétele az olaszországi edzőtáborban

48 kg: Szeleczki Lilla

50 kg: Mezei Petra

52 kg: dr. Busa Gabriella

54 kg: Lakotár Hanna

57 kg: Szűcs Szabina

66 kg: Hámori Luca

70 kg: Lakos Regina

81 kg: Nagy Tímea

Hajrá, magyar ökölvívás!

Közelgő események