hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Dobos Rebeka és Buza Rafael is bronzérmes a Belgrád a Winneren.

A Belgrád Winner nemzetközi ökölvívó torna negyedik versenynapján az 57 kilós Dobos Rebeka és a 67 kilogrammos Buza Rafael is nagy csatát vívott az elődöntőben és végül mindketten bronzéremmel zárták a tornát.

Belgrádban a negyedik versenynapon az 57 kilogrammos Dobos Rebeka a szerb Jelena Zekic ellen lépett ringbe az elődöntőben. A küzdelmes mérkőzésen Dobos mindent megtett a győzelemért, ám a hazai ringbe bokszoló Zekic pontosabb volt ezen a mérkőzésen, így egyhangú pontozásos győzelemmel jutott a fináléba, míg Dobos bronzéremmel zárta a tornát.

A 67 kilogrammos Buza Rafael a francia Hugo Grau ellen bokszolt a döntőbe jutásért. A magas, kellemetlen stílusú francia igyekezett távolságot tartani Buzától, ami az első menetben sikerült is neki. A folytatásban Buza kezdte megtalálni Grau ellenszerét, melynek eredményeképp izgalmas csata alakult ki a felek között. A 3 menet után a pontozók a francia versenyző látták jobbnak, így Grau jutott a döntőbe, Buza Rafael pedig bronzérmet szerzett Belgrádban.

A magyar csapat eredményei a Belgrád Winner negyedik napján:

Női 57kg, elődöntő: Dobos Rebeka – Jelena Zekics (szerb) 0:5

Férfi 67kg, elődöntő: Buza Rafael – Hugo Grau (francia) 1:4

A magyar csapat vasárnapi mérkőzései:

Női 70kg, döntő: Lakos Regina – Anastasija Lukajic (szerb)

Női +81kg, döntő: Hoffman Réka – Sara Miljkovic (szerb)

Férfi 54kg, döntő: Virbán Gábor – Davulet Moldashev (kazak)

Hajrá magyar ökölvívás!

Közelgő események