hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

A 8 közé került Bernáth Richárd

A bulgáriai Albena-ban folytatódtak a 21. junior Európa-bajnokság küzdelmei. A második nap három magyar mérkőzésére került sor. Ezekről így számolt be Farkas József vezetőedző.

48 kg Basta Maciey (lengyel) – Bernáth Richárd 0-5

Bernáth ígéretéhez híven kezdett a 16 között! Rendkívül kellemetlen ellenfélre talált: a lengyel magas és szikár, hatalmas jobb felütésekkel. Nagyon kemény volt, de Ricsi csak mosolygott. Aztán minden az ő akarata szerint történt, technikailag szétrombolta ellenfelét. Jó volt így kezdeni a napot! Bernáth a legjobb 8 között folytatja, a 4 közé kerülésért csütörtökön mérkőzik.

66 kg Aska Makela (finn)- Kozák Renátó 5-0

Hatalmas csata volt, de a finn versenyző határozottabb volt, s az erő győzedelmeskedett. Mindenesetre a különösen laza Renátó küzdeni tudásával nem volt gond. Taktikai vereség volt, hiszen Kozák a balkezes finn elleni tanácsokat – a nagy nyomás alatt – nem tudta cselekvésre váltani. Így maradt a bátor küzdelem, amivel Kozák bizonyította helyét a nemzetközi mezőnyben. Ellenfele megérdemelten nyert.

80+ kg Maksym Drach (ukrán) – Kiss Levente 5-0

Drachról csak annyit, hogy az ukrán bajnokságon minden mérkőzésen első menetes döntő fölénnyel nyert.
Kiss Hunor Levente elverte, mint szódás a lovát az ukrán bajnokot, de ez is kevés volt az itészek szerint…ha valaki azt mondja most, hogy nem baj, megyünk tovább…
Igaza van!

Kiss az ukrán KO királyból csinált szégyenlős kislányt, mert a mi Hunorunk felnőtt a nála egy évvel idősebb, koravén férfihoz, persze csak tudásban és harcra termettségben.

Szerdai magyar mérkőzések:

46 kg Sigurd Boesen (dán) – Bernáth Zoltán a 16 között

57 kg Berecz Lionel – Vadim Klym (ukrán) a 16 között

75 kg Marcos Michalopoulos (görög) – Kóczián Dávid a 16 között

Közelgő események