hu +36 1 460 68 79 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. [email protected]

Day

december 10, 2022

Bernáth Attila, Szaka István, Buza Rafael és Pylypec Maksym nyerték a legjobb férfi döntőket Miskolcon

A miskolci Egyetemi Körcsarnokban a hölgyek mellett az urak is befejezték a versenyüket a felnőtt magyar bajnokságon. Tizenhárom ökölvívó ünnepelte a bajnoki aranyérmeket, és a legjobban várt döntőket Bernáth Attila, Buza Rafael, Pylypec Maksym, és Szaka István nyerték meg. A felnőtt országos bajnokság a Magyar Ökölvívó Szakszövetség a Hell Fight Club Küzdősport Egyesület közös, és...
Read More

Nagy Tímea tizenötödik, míg Szűcs Szabina kilencedik magyar bajnoki címét szerezte meg

Tizenkét döntőre került sor a hölgyek között a Miskolcon zajló felnőtt országos bajnokságon és többen is címet védtek. Nagy Tímea tizenötödik, Szűcs Szabina pedig kilencedik magyar bajnoki aranyérmét szerezte meg. A nap meglepetését Boros Petra okozta, aki a rutinos Oláh Eszter ellen megnyerte a 81 kilót. A felnőtt országos bajnokság a Magyar Ökölvívó Szakszövetség a...
Read More

Livestream – Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokság – 4. nap – délutáni program

A Papp László Felnőtt Országos Magyar Bajnokság 4. napjának történéseit a fenti linken tudjátok nyomon követni. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Livestream – Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokság – 4. nap – délelőtti program

A Papp László Felnőtt Országos Magyar Bajnokság 4. napjának történéseit a fenti linken tudjátok nyomon követni. Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Reggeli képgaléria a Papp László Felnőtt Magyar Bajnokság mérlegeléséről

Szeretettel várunk mindenkit az Egyetemi Körcsarnokban Miskolcon! Hajrá, magyar ökölvívás!
Read More

Roy Jones Jr az IBA nagykövetének jókívánságai

Miközben zajlik a 99. magyar bajnokság mérlegelése Miskolcon, üzenetünk érkezett Abu Dhabiból. Roy Jones Jr az IBA nagykövete küldi jókívánságait Tóth Zsuzsanna főtitkárasszony társaságában. Köszönjük.
Read More
1 2